Europa > England > London > Whiteleaf Hotel

Informasjon om Whiteleaf Hotel

Velkommen til Whiteleaf Hotel på vår reservasjon portal PensionHotel. Du får vite informasjon om valgt objekt Whiteleaf Hotel, om beliggenhet, priser, omgivelsene, anlegg, sport og kulturelle arrangementer. Her finner du all kontaktinformasjon om objektet Whiteleaf Hotel, eller du kan bruke bestillingsskjema.

  • Whiteleaf Hotel

Whiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - HotellerWhiteleaf Hotel: Overnatting på Hotell London – Pensionhotel - Hoteller
Navn:  Whiteleaf Hotel
Gate:  66-68 Inverness Terrace
By:  W2 3LB London
Stat:  England
Kart:  gå til kart
Den gjennomsnittlige prisen:
person/natt
£41
463 kr
 

 Denne teksten er også tilgjengelig på:: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Tämä hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Hyde Parkista ja Queenswayn sekä Bayswaterin metroasemilta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n. Se on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ostoskeskuksista, perinteisistä kahviloista ja englantilaisista pubeista. Oxford Street ja Piccadilly Circus ovat 5 minuutin metromatkan päässä. Buckinghamin palatsi, Trafalgar Square -aukio ja West Endin kaupat ja teatterit ovat kaikki lyhyen metromatkan päässä. Jokaisessa tämän suojellun rakennuksen huoneessa on televisio, puhelin ja teen ja kahvin valmistusvälineet. Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Whiteleaf Hotel tarjoaa mannermaisen aamiaisen joka aamu, ja tarjolla on myös tv-huone, 24h-vastaanotto ja matkatavarasäilytys.


Tärkeää tietoa

Huomaathan, että maksu on suoritettava kokonaisuudessaan saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että sisäänkirjautuminen ja avainten nouto tapahtuvat seuraavassa osoitteessa: , . Asiakkaiden on esitettävä voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus ja luottokortti saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että kaikkien erikoistoiveiden toteutuminen riippuu saatavuudesta ja niistä saatetaan periä lisämaksu. Ilmoitathan majoituspaikalle Whiteleaf Hotel etukäteen arvioidun saapumisaikasi. Voit kirjoittaa sen Lisätietoja-kohtaan varausta tehdessäsi tai ottaa yhteyttä suoraan majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

 
 
facebook g+ twitter